© Powered by SiteSpirit

 
logo (gekoppeld).jpg

Zeer geslaagd toernooi bij TC de Belt

G-Toernooi 23 juni 2013.jpg

Het weer vandaag zou nog wel eens een spelbreker kunnen worden, maar wanneer wethouder Griedo Bel van de gemeente Lingewaal het toernooi voor mensen met een beperking opent breekt er zelfs een waterig zonnetje door! Ook de rest van de dag 'schijnt de zon' figuurlijk gesproken, want de deelnemers hebben het de hele dag reuze naar hun zin.    

Afgelopen zondag 23 juni hebben 15 deelnemers, jong en oud, van bijvoorbeeld Stichting Philadelphia, de Lingebolder en Syndion meegedaan. De meeste deelnemers hebben nog nooit getennist en daarom is er 's ochtends eerst tennisles. 's Middags wordt het geleerde in de praktijk gebracht en worden er een paar kleine wedstrijdjes gespeeld, waarbij de deelnemers samen met een buddy van de vereniging spelen.     

De hele dag door veel enthousiasme van de deelnemers, de buddy's en de begeleiding. Deelnemers zijn gedreven en fanatiek bezig en sommige zelfs teleurgesteld of verdrietig wanneer de laatste wedstrijd voorbij is. De dag vliegt voorbij en voordat iedereen er erg in heeft luidt de bel voor het einde en is het tijd voor een dubbel en dwars verdiende medaille. Iedereen bedankt voor deze geweldige dag! Een evenement wat voor herhaling vatbaar is en daar gaan we vanuit De Belt zeker over nadenken!   

Bijgaand de foto met de deelnemers: