Bardienst


Onderstaande klusjes horen bij een bardienst:


Achter de bar:

  • Controle koffiezetapparaat ( gevuld, geen klonten?)
  • Aanvullen nieuw krat bier, wijn, frisdranken vanuit de kelder naar grote koelkast.
  • 4 Kleine koelkasten aanvullen vanuit de grote voorraadkoelkast.
  • Kopjes en glazen opruimen, niet laten staan.
  • Lege flessen en kratten bier naar beneden brengen ( zorg voor een lege krat bier, dus zonder flesjes)

 

In de kantine:

  • Stoelen op het terras netjes zetten en tafels schoon houden
  • Tafels in de kantine schoonhouden
  • Ophalen leeg glaswerk en rommel opruimen
  • Volle vuilniszakken in container brengen en verschonen met nieuwe vuilniszakken


In de Keuken:

  • Is het even wat rustiger…kijk even naar het vette tosti-apparaat
  • De vuile magnetron
  • Het schoonhouden van het aanrechtblad
  • Schoonhouden van de frituur


Terras:

  • Ophalen leeg glaswerk en rommel opruimen
  • Tafels schoonhouden, stoelen netjes zetten

 

Administratief:

  • Controleer of vul na afloop van je bardienst het bardienst formulier in met de tijden dat je een dienst gedraaid hebt

 

BELANGRIJK:

  • Het eerste drankje die je tijdens je bardienst gebruikt, is voor rekening van de club. Het nuttigen van meer consumpties is voor eigen rekening.
  • Laat alles netjes achter aub, ben je de laatste en sluit je af, denk dan ook aan de sleutel die evt. moet worden ingeleverd bij het sleuteladres. ( Dwarsweg 17 of Uitkruier 16)
  • Lampen uit?
  • Koffiezetapparaat mag aanblijven
  • Radio uit

 

Een gezellige bardienst gewenst