Bardienst
Onderstaande klusjes horen bij een bardienst:
Achter de bar:
- Controle koffiezetapparaat ( gevuld, geen klonten?)
- Aanvullen nieuw krat bier, wijn, frisdranken vanuit de kelder naar grote koelkast.
- 4 Kleine koelkasten aanvullen vanuit de grote voorraadkoelkast.
- Kopjes en glazen opruimen, niet laten staan.
- Lege flessen en kratten bier naar beneden brengen ( zorg voor een lege krat bier, dus zonder flesjes)
In de kantine:
- Stoelen op het terras netjes zetten en tafels schoon houden
- Tafels in de kantine schoonhouden
- Ophalen leeg glaswerk en rommel opruimen
- Volle vuilniszakken in container brengen en verschonen met nieuwe vuilniszakken
In de Keuken:
- Is het even wat rustiger…kijk even naar het vette tosti-apparaat
- De vuile magnetron
- Het schoonhouden van het aanrechtblad
- Schoonhouden van de frituur
Terras:
- Ophalen leeg glaswerk en rommel opruimen
- Tafels schoonhouden, stoelen netjes zetten
Administratief:
- Controleer of vul na afloop van je bardienst het bardienst formulier in met de tijden dat je een dienst gedraaid hebt
BELANGRIJK:
- Het eerste drankje die je tijdens je bardienst gebruikt, is voor rekening van de club. Het nuttigen van meer consumpties is voor eigen rekening.
- Laat alles netjes achter aub, ben je de laatste en sluit je af, denk dan ook aan de sleutel die evt. moet worden ingeleverd bij het sleuteladres. ( Dwarsweg 17 of Uitkruier 16)
- Lampen uit?
- Koffiezetapparaat mag aanblijven
- Radio uit