Lid worden

Lid worden


Onze vereniging verwelkomt graag nieuwe leden. We hebben veel te bieden. We beschikken over 4 smashcourt banen. Het voordeel van deze banen is dat ze weinig onderhoud vergen en dat je er altijd op kunt spelen. Bovendien is het type ondergrond uitermate geschikt voor knieën en enkels, zonder dat de banen traag te noemen zijn. Ook de baanverlichting is bijzonder effectief. Het mist de schittering van kunstgras en het geeft een aanzienlijk betere lichtopbrengst dan bij gravel.

Lid worden van TC de Belt doe je via het online inschrijfformulier.

Contributie

Lidmaatschap Omschrijving Contributie
Seniorlid 18 jaar en ouder 140  €/jaar
Juniorlid tot 18 jaar 70  €/jaar

Studerend lid *

18-26 jaar 70  €/jaar
Proeflidmaatschap ** Twee maanden op proef 25  €/jaar
Gezinsabonnement *** voor het hele gezin 365  €/jaar
Introducé ****   5 €/keer
Bijdrage zelfwerkzaamheid Voor seniorleden 70 €/jaar

 

*Studerend lid: leden die in aanmerking willen komen voor dit tarief moeten kunnen aantonen dat hij/zij gedurende de gehele week danwel gedurende een groot deel van de week een dagopleiding volgt (jaarlijks overlegging inschrijfbewijs)

**Proeflidmaatschap: het proeflidmaatcshap is voor een eenmalige periode van twee maanden en is voor mensen die kennis willen maken met de tennissport en/of met onze vereniging. Leden met een proefabonnement worden niet aangemeld bij de KNLTB en zullen geen spelerspas ontvangen. Wilt u de beschikking hebben over een spelerspas, om te kunnen deelnemen aan toernooien en/of competitie, dan zult u een volwaardig lidmaatschap moeten nemen.

*** Gezinslidabonnement: onder het gezinsabonnement vallen thuiswonende (eventueel studerende) kinderen die op 1 januari van het lopende jaar nog geen 27 jaar zijn en die geen eigen inkomen hebben.

****Introducé: Het is mogelijk om een introducé mee te nemen onder de volgende voorwaarde .......

Zelfwerkzaamheid:

TC De Belt is een relatief kleine vereniging en voor het voort bestaan afhankelijk van vrijwilligerswerk van de eigen leden. Het gaat hierbij om onderhoud van het park en clubgebouw, het bemensen van de bar en het organizeren van activiteiten.

Van alle seniorleden wordt een zelfwerkzaamheid van 14 uur gevraagd. Hiervan is 4 uur verplicht, niet afkoopbaar en 10 uur is afkoopbaar. De bijdrage zelfwerkzaamheid word bij aanvang van het contributiejaar betaald. Op basis van de registratie van de uren zelfwerkzaamheid wordt aan het einde van het contributiejaar de zelfwerkzaamheid terugbetaald.

Van alle ouders van jeugdleden wordt een zelfwerkzaamheid van 4 ot 8 uur. Deze zelfwerkzaamheid wordt specifiek ingezet voor activiteiten ten behoeve van de jeugd.

Voor jeugdleden wordt tennisles in combinatie aangeboden met competitie. Als een kind op tennisles zit speelt hij/zij ook wedstrijden. Details zijn te vinden via deze link

 

 

Informatie voor leden.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

#

Adres

Kerkweg 8
4161 JX Heukelum

KVK-nummer

40321284