Training

 

Beste leden,

Wij willen ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en verzorgen inmiddels op 23 clubs de tennislessen. Al enkele jaren verzorgen we ook bij jullie op de club om de tennislessen. 

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat we niet alleen de lessen verzorgen, maar dat we TC de Belt ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van een TSTK trainer zal er les gegeven worden aan zowel jeugd als senioren. TSTK trainers zijn categorie 3 spelers en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven op alle niveaus en zijn hoofdtrainer geweest op verschillende clubs. Tevens heeft TSTK afgelopen zomer de tennislessen op het jeugdkamp verzorgd bij TC De Belt.

We hopen u vanaf april massaal op de baan te zien om lessen te volgen. Daarnaast hopen we uiteraard op een lange en succesvolle samenwerking met TC De Belt.

Met sportieve groet,
Tom Kreemers
Mobiel: 06 54314309
E-mail: [email protected]

Informatie tennisschool TSTK

► Website met algemene informatie;


Ik ben Edward de Kater, 54 jaar en categorie 3 speler. Vanaf half september zal ik de trainingen gaan verzorgen op jullie mooie vereniging. 10 Jaar geleden heb ik besloten van mijn hobby mijn werk te maken! Sindsdien heb ik de opleiding Tennisleraar A en B gedaan en geef ik met enorm veel plezier les aan groepen van alle sterkten en leeftijden.

Het is mijn doel om met iedereen te zoeken naar de beste manier om het spel te verbeteren. Dit is voor iedereen individueel verschillend. Plezier is voor mij een absolute vereiste hierbij.  Samen met leden en bestuur van TC de Belt wil ik graag mijn bijdrage leveren aan een gezellige vereniging waarbij we ook de jeugdleden kunnen behouden door ze voldoende uitdaging te geven.

Omdat ik in Heukelum woon is het voor mij makkelijk om betrokken te zijn bij de vereniging en de georganiseerde evenementen. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de trainingen, of je nu komt voor je techniek, tactiek (wat is mijn beste positie in het veld) of conditie, we gaan er samen aan werken!

Heb je nog niet ingeschreven? Dit kan via www.tstk.nl. Ik hoop jullie op de les te mogen begroeten!

Vriendelijke groet,
Edward de Kater

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

#

Adres

Kerkweg 8
4161 JX Heukelum

KVK-nummer

40321284