Aanvullende FAQ

Hoe gaat het er bij de vereniging aan toe?

Klik voor algemene informatie voor (nieuwe) leden op deze link  

Waar kan ik de ledenlijst vinden?

Op de website van www.knltb.nl kan je inloggen op MijnKNLTB met je bondsnummer en je wachtwoord. Als je ingelogd bent vind je de ledenlijst.  

Mag ik een introducé meenemen?

Ja, dit is mogelijk. Daarvoor moet men in de kantine een briefje invullen en de introducé ontvangt dan naderhand een factuur van € 5,00 per keer. Regels voor introductie.  

Kan ik als er een toernooi is of competitie ook recreatief tennissen?

Tijdens de toernooien zoals bijvoorbeeld De Belt Open is er op de tijden dat er gespeeld wordt in principe geen mogelijkheid tot recreatief spelen. Tijdens de competitie moet er in principe één baan beschikbaar zijn voor recreatief spel. Echter het is afhankelijk van de speelschema's of die mogelijkheid ook daadwerkelijk benut kan worden.  

Is de kantine iedere avond en ieder weekend open?

Als je een sleutel hebt kun je het clubgebouw binnen om je bijvoorbeeld te verkleden. De kantine wordt in principe alleen bemand tijdens toernooien, competitie en evenementen. Het is niet haalbaar om de kantine buiten deze evenementen te bemensen.  

Ben ik als lid verplicht om bardiensten te draaien?

In principe ben je dit niet verplicht. Als je echter afziet van bardiensten is er sprake van een zogenaamde bijdrage 'zelfwerkzaamheid' van € 70,- bovenop de contributie.  

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind opgeven voor tennisles?

Tennislessen worden gegeven vanaf groep 3 van de basisschool. Er wordt twee maal per jaar gestart met lessen. Meer informatie over de tennislessen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

#

Adres

Kerkweg 8
4161 JX Heukelum

KVK-nummer

40321284