Vrijwilligers

Wij zijn een kleine en gezellige tennisvereniging van en door vrijwilligers. Dat betekent dat we bijna alles zelf doen. Het park onderhouden, het groen bijhouden, baanonderhoud en het uitbaten van het clubhuis. Op die manier houden we de kosten laag en de betrokkenheid hoog.

Als lid van de vereniging kun je op allerlei manieren je steentje bijdragen. Uitgangspunt is dat we van ieder lid verwachten dat er op jaarbasis minimaal 4 uur zelfwerkzaamheid wordt verricht. Dit is goed voor de betrokkenheid en saamhorigheid en zo leer je de club kennen. Dit kan via uiteenlopende (losse) taken of een actieve bijdrage aan een van de verschillende commissies. De meest voorkomende manier is om bijv. 2 bardiensten te draaien of een keer een dagdeel mee te helpen met een activiteit. Ook ouders van jeugdleden (t/m 17 jaar) vragen wij expliciet om deze zelfwerkzaamheid te verrichten, specifiek gericht op de jeugdactiviteiten. 

We hebben de volgende officiële commissies:

  • Parkcommissie (onderhoud van het gehele tennispark, groen, banen en het clubgebouw);
  • Wedstrijd- en toernooicommissie
  • Jeugdcommissie
  • Barcommissie
  • Sponsorcommissie
  • Nieuwsbrief- websitebeheer

Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om bardiensten te draaien of te helpen met schoonmaken. De communicatie over ‘losse’ klussen of bardiensten loopt via de KNLTB club app en/ of de nieuwsbrief.

Wil je meer weten, vraag dan een van de commissieleden (link naar pagina met gegevens bestuur/ commissies) of stel je vraag via [email protected]. Heb je specifieke talenten / expertise vanuit je vakgebied of hobby die je graag zou willen inzetten, dan horen we dat ook graag!

Kun of wil  je niet meer zelfwerkzaamheid verrichten dan 4 uur op jaarbasis dan is het mogelijk de resterende uren (10 uur) af te kopen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

#

Adres

Kerkweg 8
4161 JX Heukelum

KVK-nummer

40321284